Over Wieggers transport

Over Wieggers transport

Over Wieggers transport

Familiebedrijf Ries Wieggers Transport regelt al het vervoer in de bouwindustrie. Het bedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie Wieggers, hun zoon Jeroen en zijn vrouw Nicolette. Ries Wieggers Transport regelt het vervoer van goederen, ongeacht de grootte of zwaarte van de producten. Wij regelen het vervoer van en naar uw gewenste locatie in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast zetten wij ervaren chauffeurs en goed uitgeruste vrachtwagens in, zodat we goederen veilig en op tijd op de bestemming krijgen.

Geschiedenis

1970 – Het bedrijf is door Ries Wieggers opgericht. Ries heeft destijds een auto overgenomen bij de baas waar hij werkzaam was en is daarmee voor zichzelf begonnen. Na twee jaar kwam er een vrachtauto bij doordat er steeds meer vraag naar vervoer van gevelstenen was.

1980 – Er werd voor onze opdrachtgever HCI een nieuwe vrachtauto aangeschaft voor onder andere het vervoer van stalroosters, prefab, beton- en bouwmateriaal. Doordat er steeds meer werk in de jaren tachtig en negentig was, groeide het bedrijf naar vijf vrachtwagens. In mei 1993 zijn we verhuisd van Lathum naar het huidige adres op het bedrijventerrein in Giesbeek.

2000 – Het transportbedrijf is gegroeid tot een wagenpark met acht vrachtwagens.

2006 – Na meer dan 35 jaar hard werken hebben Ries en Dinie het bedrijf overgedragen aan hun zoon Jeroen en zijn vrouw Nicolette. Ries en Dinie zijn nog steeds erg betrokken bij het wel en wee van Ries Wieggers Transport.

Doordat Ries en Dinie zich met hart en ziel hebben ingezet voor hun bedrijf is het uitgegroeid tot wat het nu is. Een betrouwbare transportonderneming met acht vrachtwagens.

2020 – Het transportbedrijf bestaat 50 jaar.

Specialisten

Ries Wieggers Transport is gespecialiseerd in het vervoer van prefab beton-elementen, stalroosters, alle soorten bouwmaterialen (bijv. stenen, pannen, en cement), bestratingsmateriaal, betonblokken en kalkzandsteen.